Карате-клуб «Лаггар» біля метро «Золоті ворота»

Вітаємо Вас на сторінці нашого клубу «Лаггар». Клуб заснований в 2013 році, являється членом Всеукраїнської громадської організації "Федерація Фунакоші Шотокан Карате України". Наша ціль — використовуючи новітні тренувальні методики, виховати цілеспрямовану, успішну, здатну постояти за себе особистість. Працюємо за такими напрямками:

  • оздоровчий — розвиваємо основні фізичні якості та всі вправи спрямовані на збереження та покращення здоров’я; групи поділяються за віком та рівнем фізичної підготовленості;
  • виховний — в процесі занять розвиваються морально-вольові та лідерські якості, вивчається термінологія, історія виникнення та розвитку карате-до, східна мудрість та філософія;
  • спортивний — участь в змаганнях різного рівня, згідно набутої спортивної майстерності та рівня підготовки, починаючи від клубних змагань, міських, всеукраїнських, чемпіонатів Європи та світу; офіційне присвоєння спортивних розрядів та звань за результатами змагань (згідно вимог Єдиної спортивної класифікації України);
  • практичний — передбачає в собі вивчення таких технічних прийомів, які допоможуть ефективно діяти в конфліктних ситуаціях, які можуть трапитися в різних місцях (ліфт, кафе, вулиця, транспорт); ви здобуде практичні навики, як передбачити ситуацію, адекватно діяти в ній.

В клубі «Лаггар» панує атмосфера дружби, щирості та позитиву. Людина, яка розпочинає заняття з карате, незалежно від віку, рівня фізичної підготовленості — розпочинає свій шлях до вдосконалення, яке не має меж.

Зал тренувань розташований на території спецалізованої школи №49.

Нет фотографии
Секції
Карате
  • (093) 315-48-93

Техніка карате включає в себе удари різними поверхностями, не тільки кулаком. Це — лікті, коліна і т.д., кидкова техніка, звільнення від захватів, виведення з рівноваги, больові прийоми.

Для підвищення технічного рівня: можливість атестації на учнівські рівні "кю", участь в міжнародних семінарах, участь в тематичних спортивно-оздоровчих зборах.

Початкові дитячі групи

Для дітей від 6 років. Тренування проводяться 3 рази на тиждень (тривалість — 1 година). Особливості тренувань: інтенсивні та веселі тренування, розвиток основних фізичних якостей, уваги, дисципліни, основ техніки карате. Малокомплекті групи. Індивідуальний підхід до кожного учня.

Старша загальна група

Тренування проводяться 3 рази на тиждень (тривалість — 1 година). Особливості тренувань: набути навички самозахисту, участь в місцевих змаганнях

Старша спортивна група

Тренування проводяться 3-5 разів на тиждень (тривалість — 1-2 години). Особливості тренувань: досягнення вищих спортивних вершин.

Тренер — Науменко Олександр Анатолійович. Заслужений майcтер спорту України з фунакоші шотокан карате. Чемпіон світу (FSKA, WJKA), чорний пояс 3 дан, старший тренер з куміте збірної команди України Всеукраїнської Федерації Фунакоші Шотокан Карате серед юніорів, молоді та дорослих. Член технічної ради Всесвітньої Асоціації Карате JKA (WJKA). В 2017 році тренувався на протязі 5 місяців під керівництвом шеф-інструктора WTKO Річарда Амоса (7 дан) в місті Нью Йорк (США). 2018-2019 стажувався в Данії в одному з найбільших клубів JKA Данії "Ічіро". Тренерський стаж з 2009 року.

Секція для
  • хлопчиків
  • дівчаток
  • юнаків
  • дівчат
  • чоловіків
  • жінок
Карате-клуб «Лаггар» біля метро «Золоті ворота»