Українська Федерація Йоги (Івано-Франківськ)

Івано-Франківська область
Івано-Франківськ, вулиця Довга, 42а
  • (095) 388-88-80

Українська Федерація Йоги — це союз незалежних йога-центрів та інструкторів. Найбільша та найпотужніша школа в країні має філіали у більшості обласних центрів України та за її межами. За десять років існування Української Федерації Йоги філіали УФЙ відкриті у Києві, Харкові, Дніпропетровську, Полтаві, Вінниці, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Одесі, Маріуполі, Запоріжжі, Житомирі, Сумах, Чугуєві, а також Москві, Ростові-на-Дону, Тулі, Белгороді, Дубаях, Амстердамі, Тель-Авіві та Пекіні.

Головна перевага УФЙ — це чітка та зрозуміла система методів духовного розвитку людини, яка базується на давніх йогічних практиках, розширених та адаптованих під реалії сучасного світу. Це результат багаторічної особистої практики інструкторів та учнів УФЙ та постійно триваючого дослідження перешоджерел по йозі та інших езотеричних традицій. Сформований на базі УФЙ Український інститут йоги і йоготерапії має велику базу власних досліджень що до терапевтичного впливу асан та пранаям на тіло людини, завдяки чому в школі сформований свій унікальний підхід до викладання методів хатха-йоги.

Заняття в Івано-Франківську проходять в затишній студії «Камала».

Українська Федерація Йоги (Івано-Франківськ), фото 1
Секції
Йога
  • (095) 388-88-80

Унікальна методика викладання «Української Федерації Йоги» спрямована на всебічний розвиток людини.

  • Це поглиблене вивчення асан і пранаям хатха-йоги з урахуванням терапевтичного, психосоматичного та енергетичного ефекту на тіло. УФЙ має власну команду досвідчених йогатерапевтів і велику базу проведених досліджень по впливу вправ хатха-йоги на організм людини. Ми розглядаємо хатха-йогу як інструмент для опрацювання слабких і затиснутих зон тіла, що в свою чергу, згідно принципам психосоматики, гармонізує внутрішній психологічний стан.
  • Це також конкретні практики по усвідомленню та опануванню своїх емоцій, вивчення законів енергообміну в міжособистих відносинах та пошук нових, більш ефективних форм поведінки. Ми глибоко вивчаємо йогу як традицію, яка в своїй основі є прагматичною та прикладною системою методів для розвитку свідомості. Надати учням інструменти для свідомого саморозвитку і навчити ними користуватися в реальному житті - це завдання інструктора УФЙ.
  • Тренінги з розвитку чакральної системи людини спрямовані на звільнення від стереотипних форм поведінки, збільшення рівня особистої психологічної свободи та напрацювання нових якостей, які сприяють підвищенню харизми та покращують якість життя. На заняттях ми розмовляємо мовою йоги і починаємо вивчати нові категорії, які для учнів наповнюються змістом по мірі отримання не лише фізичного, а й енергетичного досвіду.
  • Постійно тривають езотеричні подорожі, виїзні семінари, вивчення філософських, культурологічних та психологічних аспектів в контексті йоги та багато іншого.

Запрошуємо на заняття людей віком від 18 до 35 років. Вікові обмеження зумовлені різними підходами та режимами занять для різних вікових груп.

Секція для
  • хлопчиків
  • дівчаток
  • юнаків
  • дівчат
  • чоловіків
  • жінок
Українська Федерація Йоги (Івано-Франківськ)